Терорът на джигитите по пътищата във Врачанско продължава, научи агенция

...
Терорът на джигитите по пътищата във Врачанско продължава, научи агенция
Коментари Харесай

Терорът по пътищата във Враца продължава! Джигити изхвърлиха от шосето таксиджия посред нощ, той се отърва по чудо /снимки/

Терорът на джигитите по пътищата във Врачанско продължава, научи организация BulNews. Изглежда водачите се усещат безнаказани и това ги кара да потъпкват разпоредбите за придвижване, излагайки живота на останалите участници в придвижването на риск. 
Нов случай на рисково шофиране е довел до ПТП с материални вреди. Кола на компанията „ Хепи такси “ е била изхвърлена от пътя от две БМВ-та, които си правли гонка по околовръстния път на Враца, в региона на язовира. 
Екшънът се е разиграл към среднощ. Таксиметровият автомобил се прибирал от поръчка. На прав сектор водачът бил застигнат от две БМВ-та, които почнали да го засичат преднамерено. Возилата го изпреварвали, след което намаляли скоростта си. 
В региона на ресторант „ Лозница “ рисковото шофиране достигнало връхната си точка. Джигитите с баварците съумели да избутат от шосето бакшиша, а колата пропаднала в банкета. 
Равносметката след гонката са две спукани гуми на жълтата кола. Ситуацията можеше обаче да има и още по-сериозни последствия, в случай че водачът на таксито не съумял да реагира съответно. 
Мъжът е доста изплашен след случая. По думите му, безразсъдните джигити като нищо е можело да го убият. Той обаче не е съумял да види регистрационните номера на колите.  
Негови сътрудници описват, че постоянно са очевидци или жертви на сходни прояви по пътищата в града и околията. Гонките, дрифтовете и рисковите маневри са всекидневие и е въпрос на време да се стигне до сериозен случай, който може и да е с съдбовен край. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР