Терминологията на руменрадевите метежници/протестиращи/симпатизанти/отровняци е просто нещо, като самия президент

...
Терминологията на руменрадевите метежници/протестиращи/симпатизанти/отровняци е просто нещо, като самия президент
Коментари Харесай

Димчев: Стратегическият съвет към Президента е група беловласи чичовци, говорещи вместо Румен Радев за неща, от които не разбират

Терминологията на руменрадевите метежници/протестиращи/симпатизанти/отровняци е просто нещо, като самия президент на Република България. „ Промяна на управническия модел “ е девиз от времето на Септемврийското въстание, първата антифашиска демонстрация у нас, изпреварила с цяло потомство появяването на нищо като „ фашизъм “ у нас. „ Заповедите от Москва “ се споделя първата глава от брошурата „ Кой приготви метежите “, издадена през 1923-та година и касаеща мокрите фантазии на лявата интелигенция у нас, недвусмислено сочеща кой издава индулгенции на убийци. Това написа в профила си във Facebook фотографът и продуцент Виктор Димчев, прочул се с броенето на протестиращите в София.

Повод за обявата му е показания Национален стратегически документ за развиването на България, показан на три стадия от Стратегическият съвет към президента.

"За отговорно ръководство с присъединяване на жителите " е план за смяна на управническия модел, формиран от гореописаните. Според него измененията ще дойдат от жители, които дават „ солидни гаранции “, че ще оправят страната. „ Обществото ни се нуждае от смяна на управническия модел и излекуване на връзките сред жителите и страната “ е главен извод на Братството. Тяхната съществена задача е „ За отговорно ръководство с присъединяване на жителите “, като че ли партии, придвижвания и организации са формирани от нещо друго, с изключение на от жители, прибавя Димчев.

„ Стратегическият съвет към Президента “ в действителност е вълнуваща група беловласи чичовци/дядовци, чиято съществена цел е да приказват вместо Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на за неща, от които нито те, нито той схваща. „ Национална стратегия за развиване 2020 “ е стратегически документ от близо 300 страници, чието осъществяване може релативно елементарно да се ревизира. Според Братството на почтените хора осъществяването му е цялостен неуспех. „ Визия за България “ е есе от 70-тина страници, изтъкано от клишета от вида на „ би трябвало да се реализират оптимални резултати “ и „ имаме потребност от висококвалифицирани фрагменти “. Предложено е от почтената сестра Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за и под него се е подписал екипът белокоси Държавна сигурност съветници на президента, показва той.

Вдигнатият пестник е формален знак на Ротфронт – немската комунистическа партия – и съставлява поръчка за взимане на властта посредством мощ и налагане на смяна на управническия модел. Изберете си сами продължение, прецизира продуцентът.

Терминологията на руменрадевите метежници/протестиращи/симпатизанти/отровняци е просто нещо, като самия президент на...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР