Териториално отделение Генерал Тошево при Районна прокуратура - Добрич предаде

...
Териториално отделение Генерал Тошево при Районна прокуратура - Добрич предаде
Коментари Харесай

Изправят пред съда бабаит след закана за убийство и жестока агресия към младеж

Териториално поделение Генерал Тошево при Районна прокуратура - Добрич съобщи на съд 46-годишния Б.Б., който нападнал собствен съгражданин, нанесъл му лека телесна щета, заканил се да го убие и увредил автомобила на момчето, като по този начин направил на публично място  непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото. Мъжът е притеглен като обвинен за четири закононарушения - по член 131, алинея 1, т. 12, член 144, алинея 1, член 216, алинея 1, прочие 2 и член 325, алинея 1 от Наказателен кодекс. Това оповестиха от пресцентъра на Апелатнивна прокуратура във Варна. 

На 28 септември 2021 година, към 17:00 часа, потърпевшият отишъл дружно със собствен другар в градския парк в гр. Генерал Тошево и паркирал автомобила си в по алея първоначално му, малко настрана от обособения паркинг. Там имало и други коли. На известно разстояние, само че в тревните площи, бил спрял автомобила си и обвиненият. Въпреки че също бил погрешно паркирал, Б.Б. си разрешил да направи забележка на пристигналите младежи. Пострадалият му отвърнал, че и той е нарушил разпоредбите и не взел под внимание забележката.

От репликата обвиненият се ядосал и се спуснал към младия мъж с думите: " Сега ще го убия този! “. Хванал го за врата и почнал да го души, като го изблъскал до вратата на автомобила му и го притискал към нея, продължавайки да го заплашва. Поради това, че дейностите му били неочаквани и изцяло непредвидени, а и превъзхождал по физика потърпевшия, младежът изобщо не съумял да реагира, да се отбранява или да отблъсне нападателя от себе си. С помощта на очевидци, 46-годишният Б.Б. пуснал своя конкурент и го оставил. Момчето побързало да се качи в автомобила си.

Последвала нова вълна на експанзия, само че защото вратите на МПС били заключени, обвиненият почнал да блъска по тях. Успял да огъне ламарината на шофьорската врата, след което се отдалечил и оставил младия мъж. Той бил доста изплашен от случилото се и подал сигнал в полицията.

Б.Б. не е престъпно проявен, нито осъждан. Същият заема управителна служба в Отдел " Закрила на детето “ в град Генерал Тошево и е общински консултант в града.

След внасянето на обвинителен акт по делото следва то да бъде планувано за разглеждане в Районния съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР