Териториалната дирекция на НАП Варна продава на търг с тайно

...
Териториалната дирекция на НАП Варна продава на търг с тайно
Коментари Харесай

НАП Варна продава недвижими имоти, разположени на крайбрежната алея в Балчик

Териториалната дирекция на Национална агенция за приходите Варна продава на търг с скрито наддаване две Студиа, намиращи се в постройка на апартаментен хотел " Принцес Резиденс “ в гр. Балчик. Началната цена, от която стартира наддаването е 71040 лв. без Данък добавена стойност за обект №1 и 74700,00 лева без Данък добавена стойност за обект №2. Продажбата е проведена и се организира от обществените реализатори на териториалното отделение на Агенцията поради неплатени в период обществени отговорности на притежателя.

Двете студиа са надлежно с площи от  38 кв.м. и 39,97 кв.м., състоящи се от преддверие, дневен тракт, баня с тоалетна и тераса, и съставляват независими обекти в постройка. Имотите са ситуирани на крайбрежната алея в Балчик, наоколо до Двореца, Ботаническата градина и Яхтеното пристанище, оповестиха от пресцентъра на Национална агенция за приходите. 

Огледът на движимостите ще се прави всеки присъствен ден от 29 ноември до 5 декември по тяхното местоположение, след предварителна спогодба с обществения реализатор, който дава отговор за продажбата. Предложения за присъединяване в търга се подават   в същите периоди на адрес гр. Варна, бул. " Осми крайморски полк “ №128. Кандидат-купувачите следва да внесат по банков път депозит в размер на 20 на 100 от оповестената начална продажна цена до 5 декември.

Условията и разпоредбите за осъществяване на търга, както и лист на движимостите с тяхното изложение и продажна цена са разполагаем в постройката на Търговско дружество на Национална агенция за приходите Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР