Териториална дирекция на НАП - София минава под ръководството на

...
Териториална дирекция на НАП - София минава под ръководството на
Коментари Харесай

Андреана Галчева поема ръководството на НАП - София


Териториална дирекция на Национална агенция за приходите - София минава под управлението на досегашния заместител териториален шеф, госпожа Андреана Галчева. Тя е умел експерт със сериозен стаж в приходната организация. Назначението е реалност от 11 април 2019 година със заповед на изпълнителния шеф на Национална агенция за приходите, госпожа Галя Димитрова, до осъществяване на конкурс. Промяната следва избирането на предходния шеф, госпожа Илиана Христова, от Народното събрание за заместник-председател на Комисия за финансов контрол.

Андреана Галчева е приключила „ Счетоводство и надзор “ с подготовка магистър по стопанска система в Стопанска академия „ Д.А. Ценов “ – Свищов. Постъпва в Национална агенция за приходите през 1999 година като данъчен контрольор в данъчна работа „ Лозенец “, където остава до 2008 година През идващите 5 години работи като началник на екип, а след това и шеф на отдел „ Ревизии и инспекции “ в дирекция „ Средни данъкоплатци и осигурители “. От юли 2013 година, след сполучливо изискан конкурс, става заместител териториален шеф на Търговско дружество на Национална агенция за приходите София с сектор „ Контрол “, „ Държавни вземания “ и „ Събиране “.

При представянето си пред ръководителите на звена в Търговско дружество на Национална агенция за приходите - София, госпожа Галчева подчертава върху значимостта на постигнатото досега и акцентира, че напъните ще са ориентирани към надграждане на резултатите и още по-добро качество на работата. „ След 20 години дружно ние се познаваме добре, гледаме в една посока, добър екип сме и ще продължим да следваме концепциите си с старание и поредност “, съобщи пред сътрудниците си госпожа Галчева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР