Тереза Тодорова, която много зрители са забравили, но работеше при

...
Тереза Тодорова, която много зрители са забравили, но работеше при
Коментари Харесай

След Шоуто на Слави: Ново тежко разочарование за госпожица Т...

Тереза Тодорова, която доста фенове са не запомнили, само че работеше при Слави Трифонов още преди той да вкара в шоуто си дребната по това време Крисия, не завоюва " Звездите в нас ".
 
Тя не съумя да се подреди измежду тримата финалисти. Преди близо 10 години Тереза се появи в предаването на Дългия дружно с господин Андреев - момчето, което с вицовете си завоюва състезанието „ Разсмей Слави ” в „ Шоуто на Слави ” в Би Ти Ви. Дългия го ангажира да споделя вицове един път седмично. За да разнообрази вечерта, той вкара и „ девойка Тереза ”, която да пее. Талантливото дете пътуваше всяка седмица от родния си град Русе, където живееше, с цел да взе участие във вечерното шоу на Би Ти Ви. То съчетаваше това с учебното заведение и участия в разнообразни музикални състезания по целия свят. По-късно Слави направи конкурс за нова партньорка на „ господин Андреев ”, обяснявайки, че прекомерно честите пътувания изморяват Тереза.

И избра Крисия, с която Тереза стартира да се редува. Накрая Тереза напусна, само че след още няколко години се реалокира да живее в София и дистанциите към този момент не са проблем в нейните тв участия. Днес тя обаче дели времето си сред Лондон и българската столица и продължава да се занимава с музика. Въпреки че не се окичи с успеха, Тереза продължава с музиката, написа HotNew.bg.
 
" Настъпи краят на незабравимото ми премеждие в “Звездите в нас ”. Емоцията, която изпитах на тази сцена, ми напомни какъв брой доста значи музиката за мен и уточни пътя към моето предопределение. Благодаря на невероятния екип на предаването, на околните ми в публиката (най-шумните и надъхващи човечета, обичам ви!), на вокалния ми възпитател, както и на всички, които ме поддържаха зад екрана! Без вас тази приказка нямаше да бъде истина. Good things are coming ", написа Тереза.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР