Тепърва ще имаме проблеми от тези тъпанарски промени в Конституцията,

...
Тепърва ще имаме проблеми от тези тъпанарски промени в Конституцията,
Коментари Харесай

Кънчо Стойчев: Тепърва ще имаме проблеми от тези тъпанарски промени в Конституцията

" Тепърва ще имаме проблеми от тези тъпанарски промени в Конституцията ", счита социологът Кънчо Стойчев, който беше посетител в утринния блок на Българска национална телевизия. Според него ни чакат комплицирани дни.

Кънчев е безапелационен, че без значение от това, че изборите няма да бъдат почтени, ние всички би трябвало да гласуваме.

Според него в България няма проблем с корупцията, а с кражбите. Той показа, че в страната ни няма огромни пари за същинска огромна корупция, тъй като страната е дребна.

 

" В началото на постоянното държавно управление не знаехме кой министър на кого е, в този момент бързо научаваме. Следващата промяна ще бъде връщане на властта на президента Радев ", е мнението пък на пиара Диана Дамянова във връзка желаната промяна на земеделския и външния длъжностен министър.

Административната корупция доближи своя пик, сочи проучване, сподели още Дамянова.

" Политическа партия имаха три големи преимущества. Първото беше евроатлантизма, само че Борисов и Пеевски им дръпнаха това чердже, второто беше морала, а в този момент им остана единствено това, че са красиви. С това не се печелят избори, вредата няма по какъв начин да не бъде огромна. Политическа партия и Демократична България могат да спрат тази пързалка, с акция, с която ще кажат цялата истина и това, че бяха излъгани ", уточни още някогашният пиар на " Продължаваме промяната ".

В момента се прави акция за смазване на вота, сподели тя във връзка на идните избори.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР