Тепърва предстои да бъдат водени преговорите за правителство. Показал съм,

...
Тепърва предстои да бъдат водени преговорите за правителство. Показал съм,
Коментари Харесай

Йоловски: Показал съм, че съм човек с воля, който постига резултати- дори при съпротива на системата

Тепърва следва да бъдат водени договарянията за държавно управление. Показал съм, че съм човек, който има воля и реализира резултати- даже при опозиция на системата, тъй че следва да забележим какво ще се случи. Това съобщи пред Българска телеграфна агенция министърът на електронното ръководство в оставка Александър Йоловски на въпрос дали желае да остане на поста си.

 

По думите му има доста съществени благоприятни условия за възстановяване на живота на българските жители, точно посредством електронното ръководство. „ Моето предпочитание е тези ограничения да бъдат изпълнени, те да се случат, тъй като в действителност малко би трябвало, с цел да се получат доста положителните резултати “, добави той.

 

За мен е значимо да се реализиран резултатите, кой ще ги реализира е второстепенна тематика, тъй че дано забележим какво ще решат политиците. Aз не съм политик, аз съм специалист, сподели още министър Йоловски.

 

Министърът на електронното ръководство в оставка бе изслушан в отрасловата парламентарна комисията. Пред народните представители той заяви, че скоро ще бъде показана първата услуга по новия Закон за електронно ръководство, при която, откакто физическото лице се е разпознало с електронен автограф, заявката няма потребност да се подписва. „ Това ще бъде новата услуга за издаване на европейска здравна карта, която ще представим дружно с НЗОК “, добави Йоловски.

 

Той също по този начин уточни, че се приготвя към момента законодателството в посока на отпадане на част от печатите в администрацията, като сега се изготвя предварителна частична оценка на въздействието от възможните промени. Проектът планува да се отстранен условията в редица закони за слагане на печати, както и да се вкара възбрана и глоба за държавни чиновници, които желаят или ще слагат печати.

 

По отношение на работата, осъществена след като е министър, Александър Йоловски съобщи, че „ с дребни действия успяхме да реализираме действителни резултати “. Той регистрира изборите като извънредно тежък миг за министерството.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР