Теорията, че глобалната коронавирусна пандемия е предизвикана от патоген, изплъзнал

...
Теорията, че глобалната коронавирусна пандемия е предизвикана от патоген, изплъзнал
Коментари Харесай

Генетични следи: Коронавирусът може би се е изплъзнал от лаборатория

Теорията, че световната коронавирусна пандемия е провокирана от патоген, изплъзнал се от Института по вирусология в китайския град Ухан, бързо печели нова поддръжка от откриватели, оповестява Си Би Ен Нюз.

Според доктор и някогашен академик коронавирусът има присъщ генетичен симптом, който в никакъв случай не е бил следен при естествените коронавируси. В публикация във в. " Уолстрийт джърнъл " лекар Стивън Куей и Ричард Мълър, академик заемал върховен пост в Националната лаборатория " Лоурънс Баркли ", са анализирали отличителните признаци на новия ковид и са разкрили у него комбинацията CGG-CGG, която, съгласно учените, се употребява от откривателите в лабораторни условия за повишение на успеваемостта от въздействието на вируса и извънредно рядко се среща в природата.

Според двамата американски експерти вирусът SARS-CoV-2 по-скоро е човешко създание, в сравнение с естествено. Учените споделят, че този основаващ се на научни изводи извод ускорява доводите на тези, които считат, че поразяващата света коронавирусна пандемия е разследване от измъкване на вируса от лабораторията на Института по вирусология в Ухан, където може да са се провеждали опити за увеличаване на вирусите.

" Фактически в целия клас коронавируси, включително и CoV-2, в естествена среда в никакъв случай не е била следена такава композиция CGG-CGG. Това значи, че общият способ на вирусите да получават нови привички, именуван рекомбинация, не може да работи тук. Един вирус чисто и просто не може да вземе композиция от различен вирус, в случай че тя не е налична в нито един различен вирус ", споделят експертите и приказват за човешка интервенция.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР