Теодора Цонева стана продавачка при старо гадже на баща си,

...
Теодора Цонева стана продавачка при старо гадже на баща си,
Коментари Харесай

Сестрата на Митко Цонев стана продавачка

Теодора Цонева стана продавачка при остаряло гадже на татко си, разбра HotArena.

Теодора – дъщерята на Анахид Тачева и Коста Цонев, към този миг натрупа трудов стаж. Безгрижният период на 50 и минус годишната дама приключи и тя се хвана на работа в магазин за дрехи. Бутикът е собственост на нейна приятелка.

" Освен, че е близка с Теодора, собственичката на комерсиалния обект беше и гадже на баща й. Покойният актьор имаше любов с Ина, преди да се ожени за Ели Цонева ", сподели информатор на столичен седмичник.

Сестрата на телевизионния журналист Митко Цонев се принудила да стане пролетарий, защото родствениците й в Америка престанали да й изпращат пари.

В мързелуване и консумация на големи количества бира минаваха дните на Теодора Цонева в последните години. Дамата с героичен произход надигаше бутилките с пиво в кварталното си кафене. Тя дотолкова прекаляваше с алкохола, че познатите й започнаха да се тормозят за здравето й.

Щерката на Коста и Анахид преди време живееше в Италия. Когато пък се върна в родината, направи неудачен опит за самоубийство с приспивателни, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР