Теодора Смит има 11-годишен син. Преди година й е поставена

...
Теодора Смит има 11-годишен син. Преди година й е поставена
Коментари Харесай

Млада жена се нуждае от помощ, за да живее |

Теодора Смит има 11-годишен наследник. Преди година й е сложена диагнозата Рак на гърдата (втори стадий). Въпреки големите й старания, както и невероятната поддръжка, която получава, има рецидив на същото място и се постанова втора интервенция. Хирурзите в България не се наемат да създадат частична мастектомия.Теодора има предложение от болница, което ще й коства 8000 евро за Криоблация в Истанбул, Турция. Това ще й разреши да резервира гърдата си. Операцията е незабавна, тъй като всеки минал миг усилва шанса й за разсейки.

В момента Теодора има голяма потребност от помощ поради идните разноски по интервенцията, медицинските разходи и всекидневните сметки, до момента в който не стане още веднъж работоспособна.

" От 15 години не съм серпантина да работя и в последно време работата ми става доста по-изтощителна, тъй като развих тендовагинит. Работата на компютър за мен към този момент е непрекъсната болежка. Пренебрегвах болката, с цел да осигуря на фамилията си всичко нужно - това постоянно ми е било приоритет. Но идва миг, в който осъзнаваш, че не можеш да продължаваш да се изтезаваш, тъй като в противоположен случай ще се разпаднеш. Крайно време е да се погрижа за себе си. ", отбелязва тя и добавя: " Синът ми, моето прелестно момче, има потребност от майка си. "

За Теодора няма нищо, което да желае повече от това да види по какъв начин 11-годишният й наследник пораства. " Искам да осигуря на Йойо щастливо и нехайно детство. Той е пътеводната ми светлина в това мъчително пътешестване и любовта ми към него е единственото, което ме крепи. Можете ли да си визиите какъв брой е трудно да чуя: " Мамо, сигурна ли си, че няма да умреш? Обещай ми, че ще си направиш интервенцията... " - споделя тя.

Теодора моли да се споделя нейната акция, с цел да събере повече поддръжка, както и за опция за месечно подаяние. Това ще улесни доста идващите месеци, изключително в случай че се подлага на химиотерапия или друго лекуване.

" На всички, които четат, споделят и подаряват - Благодаря Ви от Сърце! ", приключва Теодора Смит.

Може да я подкрепите.

Или на банкова сметка: GB40 REVO 0099 7076 5559 27
BIC: REVOGB21
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР