Теодора Дякова, жена на бившия футболист на Берое, Славия, Локо

...
Теодора Дякова, жена на бившия футболист на Берое, Славия, Локо
Коментари Харесай

Теди от Фермата напуснала мъжа си заради друг участник в предаването?

Теодора Дякова, жена на някогашния футболист на Берое, Славия, Локо София и Черно море Танко Дяков и участничка в последното издание на риалити шоуто " Фермата “, към този момент е двойка с различен, взел участие в предаването – Пламен.

Играта сред тях стартира още по време на продукцията, само че тогава хубавицата не даде огромни шансове на мачото и даже разгласи, че с него могат да бъдат само другари. След края на последния сезон обаче искрата сред тях е пламнала с цялостна мощ и Теди към този момент е със сина на кмета на Ябланица.

Доскорошната половинка на сърцатия бранител още от края на предходната година все по-често можеше да бъде засечена в софийските нощни заведения. Според близки до фамилията Танко от няколко месеца се грижи самичък за щерка им Ема в Чикаго.

Интересно е, че самата Теди постоянно признаваше в интервютата си след края на формата, че мисли за трайно прибиране в България. След присъединяване си във " Фермата “ носталгията към родното евентуално е победила и тя пробва да реалокира и бизнеса си с бижута на родния пазар. Очевидно обаче риалити форматът е повлиял на отношението към фамилията, мощната връзка, с което постоянно наблягаше от телевизионния екран. Потвърждение са разривът идва и от обстоятелството, че Танко Дяков е премахнал фотосите на Теодора от профила си във Facebook. В графата фамилно състояние той към този момент е написал: " самостоятелен “. Най-вероятно скоро ще се стигне и до формален бракоразвод.

Пламен и Теодора обаче все по-трудно ще пазят любовта си от общественото внимание. Те сигурно се обрисуват като една от най-атрактивните двойки, събрани от риалити форматите, които заливат родния ефир в последните 20 години, написа Hotnews.bg
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР