Тенис специалистът Данте Ботини публикува в профила си в социалните

...
Тенис специалистът Данте Ботини публикува в профила си в социалните
Коментари Харесай

Ботини пътува за Монте Карло. Започва ли сътрудничество с Григор Димитров?

Тенис експертът Данте Ботини разгласява в профила си в обществените мрежи фотоси, с които заяви, че пътува за Монте Карло. По този метод той ускори слуховете, че ще стартира работа с номер 19 в международната класация - Григор Димитров.

За вероятно съдействие сред двамата се заприказва преди седмица, когато колумбийският публицист Андрес Варгас Пераза разгласява информацията в " Туитър ".

Bottini is going to Monte Carlo
— Krasimir (@lobdowntheline)

Самият Димитров сега е в Монако, където се приготвя за новия сезон с тежки тренировки във фитнеса. Вероятно, откакто 41-годишният Ботини се причисли към него, двамата ще стартират занимания и на корта.

Очаква се до края на седмицата те да разгласят публично своето съдействие.

За последно Ботини работи с Николас Джари, само че чилиецът беше със спрени права за 11 месеца поради приложимост на допинг и пропусна съвсем целия сезон през 2019 година

Преди това той беше треньор на някогашния номер 4 в света - Кей Нишикори. Двама работиха дружно 9 години, като японецът завоюва 12 трофеи и игра на край на Откритото състезание на Съединени американски щати през 2014 година

Димитров от своя страна разчиташе при започване на 2019 година на Кристиан Гро. След насилствената пауза в календара поради пандемията, роденият в Германия експерт спря да съпровожда Григор по шампионати. Двамата към момента не са оповестили публично своята разлъка.

Преди Гро за формата на Димитров беше виновен Дани Валверду, с чиято помощ българинът завоюва финалния шампионат на АТР в Лондон през 2017 година и се изкачи до номер 3 в ранглистата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР