Тенис Клуб Левски ще бъде домакин на международен турнир по

...
Тенис Клуб Левски ще бъде домакин на международен турнир по
Коментари Харесай

Турнир за юноши и девойки на ТК Левски минава на по-високо ниво

Тенис Клуб " Левски " ще бъде хазаин на интернационален шампионат по тенис за юноши и девойки до 14 години от второкласен на " Тенис Европа ", оповестиха от Европейската Тенис Асоциация. Турнирът ще се организира от 30 юли до 5 август на кортовете Търговска колегия " Левски " в Борисовата градина. Основните схеми при юношите и девойките ще бъдат от по 48 състезатели.

" Ние сме доста щастливи от новината, че шампионатът минава във второкласен на Тенис Европа. Надпреварата съществува повече от 20 години и стартира от пета категория, с цел да мине през всички стадии и да стигне в този момент до второкласен ", съобщи Илия Кушев – състезателен шеф на Търговска колегия " Левски ".

" Това е доста добре за българските състезатели, а също по този начин и за клуба, че организираме толкоз влиятелно съревнование. 48 тенисисти в съществена скица и 48 в квалификациите дава опция за присъединяване на доста състезатели от България и района. Покачването на категорията дава късмет на играчите да вземат повече точки. Смятам, че шампионатът ще бъде доста потребен за всички. Ние сме потвърдили и на други шампионати, че се оправяме добре с организацията и това не може да ни тормози ", добави Кушев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР