Тенденциите в световния пазар на смартфони се променят постоянно при

...
Тенденциите в световния пазар на смартфони се променят постоянно при
Коментари Харесай

Рамките около дисплеите на телефоните и таблетите ще изчезнат

Тенденциите в международния пазар на смарт телефони се трансформират непрекъснато освен това с много интензивни темпове. Ако преди няколко години на мода бяха компактните модели, през днешния ден повече хора избират по-големите екрани. В момента устройствата с размер сред 6 " и 6.5 " могат да се одобряват като стандарт за мобилната промишленост. Мултимедийното наличие, гледането на филми, както и заниманието с игри са главните аргументи хората да желаят смарт телефон с по-голям тъчскрийн, съобщи Милен Ганев, съучастник в българската софтуерна компания Е-CARD, която е в топ 50 в Европа.
Водещите производители възприеха разнообразни подходи, с цел да подсигуряват безрамков дизайн на своите консуматори. По този метод се проправи път на Notch-прорезите и дребните отвори в горната част на екраните, където са позиционирани селфи камерите и други значими датчици в смарт телефоните. Според Милен Ганев идната разумна иновация е вграждането на модулите в самите екрани, само че тази технология се нуждае от още време преди да придобие повсеместност. Първите смарт телефони с технологията демонстрираха, че качеството на камерите от този вид към момента не дава отговор на високите условия на потребителите, разяснява Милен Ганев от E-CARD.
Производителите на телефони към този момент показват забавно решение, което се споделя Border Reduction Structure (BRS) и дава обещание да отстрани изцяло рамките към екрана на смарт телефоните. Първият модел, който ще употребява BRS технологията ще бъде Samsung Galaxy Tab S8 Ultra. Taзи иновация ще способства за по-тънките размери, осигурявайки по-голяма тъчскрйн повърхнина за мултимедия, приложения и игри. Смартфоните се чака да бъдат основани на BRS най-рано в края на 2022 година

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР