Температурите ще скочат с близо 20C само за няколко дни

...
Температурите ще скочат с близо 20C само за няколко дни
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Температурите ще се повишат с почти 20C само за дни, докато великолепното слънце се завръща

Температурите ще скочат с близо 20C единствено за няколко дни тази седмица - виждайки завръщането на превъзходното слънце този уикенд.

В събота британците се любуваха на горещина от 21,8C в Уритъл, Есекс, а живакът надвиши 20C на други места, в това число Източна Англия и елементи от Източен Мидландс. Остана топло, изключително в Линкълншир и Норфолк, в неделя, само че в този момент температурите се чака да се намалят и пориви до 55 благи в час ще ударят крайбрежните региони.

До четвъртък, заради мощните северни ветрове, живакът ще спада до -1C в Северен Йоркшир и елементи от графство Дърам. Синоптиците на Ventusky, метеорологична работа, разгласиха карти, които в сряда и четвъртък сутринта демонстрират огромни сини сектори - което демонстрира студен захапване. Дори в южните региони едвам ще има 4C през цялата четвъртък заран - считан за най-студения ден от седмицата.

Но времето още веднъж ще се промени бързо - и елементи от идния уикенд ще бъдат меки за доста от нас. Ветровете към момента ще бъдат севе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР