Температурите се понижиха и зимата вече чука на вратата ни.

...
Температурите се понижиха и зимата вече чука на вратата ни.
Коментари Харесай

Бяла приказка на Пампорово, снегът започна да покрива пистите

Температурите се намалиха и зимата към този момент чука на вратата ни. От сутринта се сипе сняг над един от родните курорти - Пампорово. Това алармираха наши читатели, а уеб камерите от курорта го удостоверяват. Ски пистите към момента не са налични и лифтовете не работят, само че на Пампорово към този момент всички се приготвят за идния зимен сезон.



Машините за неестествен сняг са подготвени да работят с цялостен потенциал, незабавно щом температурите паднат до негативни стойности, оповестиха от курорта.

Очаква се сезонът да бъде открит публично на 18 декември и да бъдат признати първите туристи, искащи да се отдадат на зимните спортове. Вече не липсват и резервации за уикендите и коледните празници, научи TrafficNews .

Все още не е ясно какви ще бъдат цените на картите и лифтовете тази година, само че хотелиерите се надяват на мощен сезон. Най-вероятно има леко покачване на цените по отношение на предходната година, споделят още от туристическия отрасъл. За момента е ясно, че с цел да посетите хотел, е нужно да имате годен зелен документ.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР