Температурите рязко се повишиха и отново е време за лятното

...
Температурите рязко се повишиха и отново е време за лятното
Коментари Харесай

Най-качественият помощник в домакинската работа на Mish Mash Fest!

Температурите внезапно се покачиха и още веднъж е време за лятното издание на. На 4 и 5 юни на площад Славейков ще откриете на едно място най-талантливите български създатели. А те постоянно имат с какво да ни изненадат в задния си джоб – нежни бижута, лятна мода, отличителни аксесоари и истински дарове.

Нашият дом е нашата цитадела, който е като огледало на личността ни. Затова постоянно се стремим той да бъде безупречен. На събитието ще откриете скъп асистент на всяка уважаваща себе си модерна стопанка - една от най-разпознаваемите марки препарати за съдове на българския пазар - Ехо.
 Огледалото на българските срамотии 2 юни 2022 | Старият свят на привидностите си отива. Колкото по-бързо го разберем, толкоз по-добре. Защото, когато човек...
През 2021г. направихa изцяло обновяване на марката – усъвършенствана формула на ЕХО. Тя дава първокачествен измивен резултат и напълно нова визия. Качествената формула бързо и елементарно измива съдовете, а домакинската работа елементарно може да бъде споделена от всички членове на фамилията и даже да бъде занимателна, с доста пяна! Така разполагаме с повече пълноценно време както за себе си, по този начин и за обичаните си хора! Може да откриете щанда на входа от страната на ул. Раковска.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР