Температури до 14 градуса в днешния ден, очакват синоптиците. Ще

...
Температури до 14 градуса в днешния ден, очакват синоптиците. Ще
Коментари Харесай

Температури до 14 градуса в днешния ден

Температури до 14 градуса в днешния ден, чакат синоптиците. Ще доминира слънчево време. Минималните температури ще са сред минус 3° и 2°, а след обяд, със слаб югозападен вятър, ще прониква по-топъл въздух и оптималните температури ще са сред 9° и 14°.

Предимно слънчево ще бъде и на морския бряг, в композиция със слаб югозападен вятър. Максималните температури ще са от 8° до 12°, а вълнението на морето ще бъде едва.

В планините, в часовете преди обяд, облачността в масивите от Западна България ще е забележителна, а на изолирани места ще превалява сняг. По-късно ще намалее и на всички места ще доминира слънчево време.

Висока остава заплахата от лавини отвън обработените ски писти. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Температурите ще се покачват и оптималната на 1200 метра ще е към 5°, на 2000 метра - към минус 2°.

В сряда на обособени места в Западна България ще превали слаб дъжд, в планините - слаб сняг. В четвъртък в по-голямата част от страната още веднъж ще бъде слънчево. В петък ще бъде прохладно, тук-там с валежи, като границата сред дъжд и сняг ще бъде на към 1500 метра. След краткотрайно захлаждане, в събота температурите още веднъж ще тръгнат нагоре.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР