,,Темата за председател на СОС въобще не беше засегната. Направихме

...
,,Темата за председател на СОС въобще не беше засегната. Направихме
Коментари Харесай

БСП и ПП-ДБ-СС обсъдиха приоритетите на партиите си в СОС


,,Темата за ръководител на СОС изобщо не беше наранена. Направихме един градивен диалог, по-скоро експертен, в сравнение с политически. Засегнахме главните тематики, които вълнуват сътрудниците. Казахме нас какво ни интересува и съгласно нас какво ги вълнуват жителите в кратковременен, средносрочен и дълготраен проект.``

Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия - София и на групата на социалистите в СОС Иван Таков след срещата си с създателя на “Спаси София” Борис Бонев и общински съветници от ПП-ДБ-СС.

Таков увери, че личността не е значима и сподели, че са засегнали и тематиките с почистването на улиците и тротоарите. Той уточни, че са разискали и инфраструктурните планове, както и във връзка с децентрализацията. “По някои от тези тематики имаме общи визии. В общинската стопанска система имаме някои другия, най-много по общинските сдружения и предприятията”, разясни Таков.

Той сподели, че са ги уведомили, че желаят нарочна среща с “Топлофикация София” поради отоплителния сезон, както и финансово-икономически разбор на Столична община.

Общинският консултант Ваня Григорова увери, че не се върви към нови избори на общински съветници.

“Трябва и ще се разберем през идващите седмици, уповавам се, кой да бъде ръководител на СОС”, счита тя. Григорова уточни, че във връзка с това дали биха подкрепили различен претендент на ПП-ДБ-СС за ръководител на СОС, първо би трябвало да видят кой ще бъде той и какви цели залага.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР