Темата за НЛО и извънземните натрупа много активи и се

...
Темата за НЛО и извънземните натрупа много активи и се
Коментари Харесай

Тайни архиви говорят за НЛО

Темата за НЛО и извънземните натрупа доста активи и се снабди с нови обстоятелства и информация, посредством най-много на множеството претенции за откриване на секретна информация през последното десетилетие. Благодарение на американския закон за независимост на информацията доста държавни организации бяха принудени да разсекретят голям брой документи, част от които засягат освен съществуването на НЛО, само че и честотата на тяхната поява, както и маневрите им, пренебрегващи законите на познатата ни физика.

Но НЛО не са безусловно свързани с извънземните технологии. В забележителна част от документите се визира тематиката за съществуването на извънземен живот. Множество очевидци, в това число цивилни, боен личен състав и държавни чиновници от целия свят са изказали мненията си по тази тематика.

Уфолог сподели фотоси на извънземни, открити в Розуел (ВИДЕО)

Майк Гравел, някогашен либерален сенатор декларира следното: „ Нещо следи планетата ни и я следи доста внимателно, тъй като ние сме войнствени по природа “.
Много други известни обществени персони пазят сходни тези. Има стотици сигнали на високопоставени военни, които свидетелстват за това, че извънземен разсъдък следи военните дейности на Земята и от време на време дори се намесва, като влияе върху друг вид техника.

Бившият канадски министър на защитата Пол Хелър намерено съобщи, че има голям брой случаи на на наблюдения на НЛО от военните и част от случаите са изцяло необясними и явно ръководени от непознат разсъдък. Той прибавя още, че случаите на наблюдаване са се нараснали след започването на нуклеарната конкуренция.

Космонавти като Едгар Мичъл също намерено декларират, че извънземен разсъдък следи Земята.

През последните няколко години един от най-популярните разкрити документи в интернет стана една записка на сътрудник на ФБР. Тя била открита от запалянковци от Япония, които търсят сходни свидетелства измежду хиляди разкрити документи и след това ги предоставяли за публично прилагане. Въпросният документ е от 22 май 1950 година. В него са свидетелските показания на чиновник на военновъздушните сили. Той оповестява, че в Ню Мексико са открити три обекта с кръгла форма и с диаметър почти 50 фута. Във всеки от тях имало по три тела на хуманоидни същества, облечени в железен плат с доста фина текстура. Според източника те евентуално са аварирали. Истината тогава е скрита. Но в ерата на интеренет стават от ден на ден пробиви в системата за сигурност, през които изтича класифицирана информация.

Още по тематиката за НЛО:

Мистерията " Розуел " - началото на феномена НЛО (ВИДЕО)

Близо до нас ли са извънземните?

Лазер крие Земята от извънземните

Древните космодруми на Земята
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР