Темата за близките до сърцето на премиера Бойко Борисов дами

...
Темата за близките до сърцето на премиера Бойко Борисов дами
Коментари Харесай

Христо Иванов отговори на Виолета Сечкова

Темата за околните до сърцето на премиера Бойко Борисов дами излиза към този момент оттатък персоналните и интимни връзки и се трансформира в част от политическата борба. След отвореното писмо на Виолета Сечкова до брачната половинка на Христо Иванов, в което тя го го назова " позор " и дефинира " държанието му е срам за един брачен партньор и татко ", пристигна отговорът и на самия Христо Иванов.

" Мой фейсбук статус е станал мотив за отворено писмо на госпожа Виолета Сечкова. От всички вероятни способи да отвръщам, ще го направя с оптималната съвестност, която тематиката в действителност изисква ", написа съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов в своя фейсбук профил.

Сечкова беше назначена за почетен консул на Южна Корея в Пловдив. Това разбуни духовете и имаше редица реакции в обществените мрежи.

" Има въпроси, които не могат да не бъдат задавани и тематики, които не могат да бъдат оставяни да заглъхнат. Колкото и да са нелицеприятни от време на време, да засягат персонални животи, да имат несигурни основания… ", написа Иванов. И изброява: за КТБ, за записите от " Яневгейт ", за фотосите в премиерската спалня и изключително - за личността на " Мата Хари ", както Борисов дефинира една красива дама, която го е посещавала.

" Или въпросите за записите от абсурда Яневагейт, в които имаме една от най-пълните картини на мафиотското преодоляване на правосъдната власт и за обособените персони, които попадат в тази енциклопедия на корупционната разруха.
Или въпросите за записите и фотосите от премиерската вила и изключително основният - коя е по този начин наречената от Борисов “Мата Хари”, която държи ключа към абсурда с необяснимите количества пари и злато в премиерската спалня.
И впрочем и впрочем ", изброява той.

И продължава: " На пръв взор това са въпроси, които касаят живота и биографиите на разнообразни хора. В дълбочина, обаче, става дума за това по какъв начин се ръководи България и изключително за модела “Борисов”...

На процедура ние живеем в режим на извънредно висока централизация на персонална и безконтролна власт в ръцете на Бойко Борисов, към който има нещо като неофициален султански двор, с любимци и фаворитки (по личните му самопризнания пред непознатата преса), лобита, другарски кръгове.
В резултат, за тези от нас, които не сме част от Борисовия султански двор, неговото битие и дейности (от наше име и за наша сметка) се демонстрират като изводи по откъслечна информация, като догадки по нелогични дейности на властта, като заключения от неотговорени въпроси...

В човешки проект, аз разбирам реакцията на засегнатите и на тези, на които не им харесва задаването на един или различен въпрос или фокусирането върху една или друга личност от кръговете към Борисов. Но тук не става дума за дами и мъже, майки и татковци, съпрузи и съпруги. Става дума за хора, които умишлено са избрали да бъдат част от султанския двор, да го обслужват и да се употребяват от облагите му. И това коства на всички не просто милиони, а плячкосване на гражданското ни достолепие да имаме съвременна страна и бъдеще в нея.

И, да, до момента в който Борисов не излезе и не назове ясно коя е “Мата Хари” и до момента в който нямаме прокуратура, която може да я разпита обективно за това по какъв начин тъкмо са се появили тези пари и злато в нощното му шкафче и от кое място, този въпрос би трябвало да бъде задаван по всеки мотив и на всеки, който може да има някакво отношение към него.

Считам това за собствен дълг и ще продължа да го върша. Няма да е изключително красиво, само че е неизбежно, в случай че желаеме да унищожаваме султаната и да си върнем републиката.
Аз нямам проблем да опиша на синовете си за какво съм задавал тези въпроси, само че не знам по какъв начин бих обяснявал мълчанието си ", приключва Христо Иванов.

Постът на Христо Иванов е в отговор на отворено писмо на Виолета Сечкова до брачната половинка на Христо Иванов, в което тя споделя: " За мен фамилията е най-голямата полезност. Така съм възпитана. Имам щастието да се веселя на три прелестни деца и техния любящ татко. Г-н Иванов разгласява в персоналния си фейсбук профил текст, съдържащ неуместни клюки, илюстриран с моя фотография. Председателят на „ Да, България “ си разреши в името на политически цели цинично да потъпче моята чест и полезностите на нашето семейство. И то го направи като страхливец - посредством внушения, без даже да се осмели да спомене името ми ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР