Темата за бившите партньори е доста болна, когато сте в

...
Темата за бившите партньори е доста болна, когато сте в
Коментари Харесай

Плюсове и минуси на секса с бившия

Темата за някогашните сътрудници е много болна, когато сте в нова връзка. Но когато сте прекратили любовни взаимоотношения с даден човек, само че към момента не сте намерили негов сурогат, може да ви изкуши концепцията да се върнете още веднъж в леглото, в което сте били до неотдавна. Сексът с някогашния несъмнено не е за всеки. Но в случай че решите да поемете този риск, би трябвало да знаете какво може да спечелите и какво - да изгубите.
Минуси
Ако неотдавна сте прекратили връзка, евентуално още имате мощни усеща към досегашния си сътрудник. Дори да го отричате, даже да не трябва да е по този начин. И в миг на обезсърчение може елементарно да се поддадете на предпочитание и предложение, което всеки трезво мислещ би определил като погрешно. Когато възприятията са към момента на напред във времето, а пристрастеността не е отминала, има огромна възможност сами да се вкарате в клопката на отчаянието и да извършите раздялата още по-сложна. Най-болезнени са очакванията, че не всичко е свършило, изключително в случай че са едностранни. Сексът няма по какъв начин вълшебен да поправи прекъснатата връзка, тъй като в множеството случаи причина за раздялата е доста по-сериозна от неуспеха в интимното другарство.

Ако е минало много време, откогато не сте дружно, само че в един прелестен, безоблачен ден пътищата ви още веднъж се срещнат, има две варианти - или да си припомните за какво сте се разделили с този човек, или да съжалите за този процес на събитията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР