Темата с участието на Новак Джокович на предстоящото Открито първенство

...
Темата с участието на Новак Джокович на предстоящото Открито първенство
Коментари Харесай

Макенроу: Трябва да намерим начин Джокович да играе на US Open, това е лудост

Темата с присъединяване на Новак Джокович на идното Открито състезание на Съединени американски щати е измежду водещите вести в международните медии през последните седмици. След като позицията на сърбина да не си слага ваксина срещу COVID-19, остава непроменена, то към този миг той не може да влезе на територията на Щатите, което значи, че ще би трябвало да пропусне тазгодишното издание на US Open. Това се постанова заради обстоятелството, че към момента важи условието чужденците да показват " зелен " документ.

Един от най-яростните съперници на тези здравни разпореждания е американската тенис легенда Джон Макенроу, който неведнъж се изрече в поддръжка на 21-кратния първенец от Големия шлем. В последното си изявление някогашният №1 в света съобщи по какъв начин съгласно него е същинска полуда, че именитият сърбин няма да може да се състезава за трофея във Flushing Meadows, а ето и какви тъкмо бяха думите на Големия Мак.

" Трябва да намерим метод да създадем по този начин, че Новак да взе участие на US Open. Как е допустимо да не бъде там? Съвсем скоро завоюва Уимбълдън, той е популярен първенец и би трябвало да играе в Ню Йорк. Не съм склонен с решението му да не се имунизира, само че в това време го почитам. Той е един от най-здравите хора в света и ревизира деликатно всяко нещо, което слага в тялото си.

В момента изборът му да не се ваксинира, значи, че няма да играе на Откритото състезание на Съединени американски щати. Я стига! Той към този момент беше депортиран от Австралия заради същата причина и в този момент всичко се повтаря. Надявам се, че някой ще откри метод да реши казуса. Лудост е Новак да не взе участие на US Open ", съобщи изрично седемкратният притежател на " мейджър " титли.

Източник: Eurosport

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР