Темата НЗОК приключи, ще бъде искана оставката и на шефа

...
Темата НЗОК приключи, ще бъде искана оставката и на шефа
Коментари Харесай

Пеевски: Темата НЗОК приключи, искаме оставки. В момента пълна подкрепа има единствено Габриел

Темата НЗОК завърши, ще бъде желана оставката и на шефа на касата, и на зам.-шефа. Процедурата стартира отначало, по нов правилник, съобщи шефът на Движение за права и свободи в Народното събрание Делян Пеевски пред публицисти в Народно събрание.
Малко по-рано стана ясно и, че (Не)коалицията се контракти да подпише „ правилник “ за ръководство.
„ Разумно е да се направи този правилник сред партиите, които поддържат държавното управление и конституционното болшинство, ще участваме в това нещо “, изясни Пеевски.
От неговите думи стана ясно още, че Движение за права и свободи ще се включат в регламента, който касае единствено конституционните промени и регулаторите, само че не и в ръководството на изпълнителната власт. Нито на равнище министри, нито на равнище зам.-министри.
„ Ще имаме хора в регулаторите, както видяхте имаме представител в Българска народна банка “, безапелационен бе той.
На въпрос по какъв начин ще гласоподават по отношение на бюджетите за здравната каса и държавното обезпечаване, той сбит отговори, че има време до гласуването, „ ще го видите “.
Във връзка с връзките на Движение за права и свободи с премиера Николай Денков и недоволството на групата от работата му, Пеевски съобщи, че в случай че стартира да работи за хората и прави рационални неща, ще приказват с него. В момента цялостна поддръжка дават единствено за вицепремиера Мария Габриел.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР