Темата е „Наследник съм на цар Иван Асен II“.НЧ Родолюбие

...
Темата е „Наследник съм на цар Иван Асен II“.НЧ Родолюбие
Коментари Харесай

Асеновградско читалище обяви патриотичен конкурс за есе и рисунка

Темата е „Наследник съм на цар Иван Асен II“.

НЧ „ Родолюбие ” в Асеновград афишира училищен конкурс за написване на есе на тематика „ Наследник съм на цар Иван Асен ІІ ”. Творческата конкуренция се организира за седма поредна година. В състезанието могат да вземат участие възпитаници от 11 година до 18 година от цяла България. При оценяването участниците ще бъдат разграничени в две възрастови групи: 11 г.-14 година и 15 г.-18 година Освен есе, млади създатели могат да изпращат и свои рисунки на същата тематика. Тук участниците ще бъдат оценени в няколко възрастови групи. А точно: до 7 г.; І-ІV клас; V-VІІ клас; VІІІ-ХІІ клас. Всеки участник има право да показа едно произведение (есе, рисунка), особено основано за състезанието.

Есетата могат да бъдат изпратени по пощата или по e-mail. Литературните творби би трябвало да са в размер до две общоприети страници (с шрифт Times New Roman 12 и разредка 1,5). Те следва да са подписани с трите имена на създателя, рождената му дата, учебно заведение, прецизен адрес и телефон за връзка. Есетата, които ще се изпращат по пощата, би трябвало да бъдат в три идентични екземпляра. Същите могат да се получат и по e-mail. Изискване за рисунките е да се изпращат единствено по пощата.

Адрес: гр. Асеновград, п.к.: 4230, обл. Пловдив, НЧ „ Родолюбие–1873 ”, пл. „ Академик Николай Хайтов ” №4 – За състезанието. А email-ът на културното средище е: [email protected] – като атачмънт с означение „ За състезанието ”. Срокът за изпращане на творбите е 04.03.22 година Отличените създатели ще бъдат известени авансово. За повече информация: тел.: 0331 6 25 86; 0878 908 710, Дафинка Комитова – секретар на НЧ „ Родолюбие ”.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР