Телевизията ми се разполагаше на частен имот, имахме нужда от

...
Телевизията ми се разполагаше на частен имот, имахме нужда от
Коментари Харесай

Валери Симеонов с коментар за имотите си и Ангелкова

Телевизията ми се разполагаше на частен парцел, имахме потребност от повече пространство, по този начин желаяме да купим земята под постройката, в която работихме. Настоях цената на парцела на СКАТ да бъде над пазарната за този имот. Тази договорка е най-лошата, тъй като закупих 1 квадратен метър на цена от 800 евро, единствено с цел да не съм упрекван, че получавам нещо поради въздействие. Това съобщи водачът на НФСБ Валери Симеонов в предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия.

"През целия си живот работя не за власт, а за името си. Прокуратурата да си ревизира обстоятелствата. Още преди да ревизират събитията към сигнал, дадена информация изтича в медиите от прокуратурата ", разкри Симеонов.

"Към момента в постройката там не продавам жилища, аз съм дал имот на компания, която строи и продава ", сподели още той.

"Ще хвана клеветниците и ще ги осъдя. Имам много политици и вестници наказани до в този момент. Незаконни заведения за хранене или басейни в обекта в Златоград също нямам ", добави водачът на НФСБ.

"Това, което споделям са обстоятелства. Нека да се ревизират сигналите, защото публикуваните фотоси на парцела на министър Ангелкова, са качени в Инстаграм-а на брачна половинка ѝ. Той там демонстрира първокласни част от парцела с описания "трапезарията ни " и т.н ", разяснява Симеонов.

"Смятам, че оставката на Делян Добрев си е персонален негов акт. Всички други оставки бяха насилствени ", добави той.

"Решението за независимо явяване на евроизборите не беше на НФСБ, а на Вътрешна македонска революционна организация ", приключи Валери Симеонов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР