Телевизионният репортер Лий Томас е на 50 години и е

...
Телевизионният репортер Лий Томас е на 50 години и е
Коментари Харесай

Историята на репортера, който боядисва кожата си, за да запази работата си

Телевизионният кореспондент Лий Томас е на 50 години и е кореспондент в телевизия „ Фокс “ в Детройт.

Едва на 25 години той се разболява от заболяването витилиго, която предизвиква загуба на пигментацията на кожата. В продължение на 25 години той крие заболяването си в името на своята кариера.

Всичко почнало, когато фризьорът му забелязал малко бяло леке на скалпа му. В началото Лий си мислел, че това се дължи на напрежението и напрегнатия метод на живот.

Малко по-късно обаче по кожата му почнали да се появяват още бели петна. Било наранено и лицето му. По това време тай работел като кореспондент в Ню Йорк. Лекарите му сложили диагнозата витилиго .
 Лий Томас
Тогава Лий схванал, че с кариерата му на ефирен кореспондент е свършено. За тази болест няма лекуване и лекарства.

Журналистът изпаднал в меланхолия . След това обаче решил да не се предава и да търси различни способи, с цел да резервира работата си.

Отначало се опитал да скрие белите петна с облекла, само че това не дало резултат, защото непрекъснато се появявали нови и нови бели петна. Тогава почнал да употребява грим , само че събеседниците му постоянно забелязвали, че има нещо необичайно и диалозите се насочвали в тази посока. Въпреки това той траял да слага грим върху кожата си. Така е и до през днешния ден.
 Лий Томас
Но един ден в годината той з астава пред камерата без грим и приказва за проблемите, които основава заболяването витилиго. Лий Томас продължава да работи и даже издава книга за заболяването си.

Още невероятни истории:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР