Телевизионните кадри на зрители без маски на Световното първенство по

...
Телевизионните кадри на зрители без маски на Световното първенство по
Коментари Харесай

Китайците разгневени от тормоза с ковид-ограниченията заради кадри от мачовете в Катар

Телевизионните фрагменти на фенове без маски на Световното състезание по футбол разгневиха китайските жители, които към момента са подложени на прецизната здравна политика на Пекин за " нулев коронавирус ", до момента в който останалият свят към този момент живее с вируса, заяви Франс прес.

" Някои хора участват онлайн на мачовете от Световното и не носят маски, а други са затворени у дома от цялостен месец, а в самия град - от два, без да могат да го изоставен ", написа гражданин на провинция Гуандун във Вейбо - китайския еквивалент на Туитър, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Кой ми открадна живота? Няма да разясня ", добави потребителят на фона на недоволството от прецизните ограничения на китайските управляващи за ограничение на разпространяването на КОВИД-19. Страната,в която на първо време беше регистриран вируса през 2019 година, е последната огромна стопанска система в света, която към момента се пробва да ограничи разпространяването му посредством затваряне на градове или квартали и бързи проби на милиони поданици.

Въпреки тези опити днешните случаи са 29 157, което е по-малко спрямо други страни, само че се приближава до рекордните стойности от април. Към вчерашна дата повече от една четвърт от китайското население е подложено на някаква форма на ограничавания, пресмятат специалистите от института Номура, което е сериозен контрастност на фона на тълпите почитатели на футболния конгрес.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР