Телевизионната водеща Мира Добрева е усетила вкуса на предателството –

...
Телевизионната водеща Мира Добрева е усетила вкуса на предателството –
Коментари Харесай

Мира Добрева злепостави мъжа си като разказа за изневерите му в ефир

Телевизионната водеща Мира Добрева е усетила усета на измяната – освен това нееднократно,сподели самата тя в предаването " ВИП Брадър “.

Връзката със брачна половинка й – режисьора Георги Торнев, не е от най-леките, а за сбирката от рога, с които се е сдобила с помощта на него, се носят същински митове.

" Първият път, когато ми изневери, въобще не подозирах какво се случва. Разбрах до момента в който се ровех  в телефона му “. Източници  на " Галерия “ настояват, че Торнев е почнал да изневерява на Добрева съвсем незабавно след раждането на сина им Георги – младши.

Цели 10 години към този момент тя безмълвно преглъща униженията, на които я подлага половинката й, само че наподобява или няма избор, или просто не желае да промени статуквото.

Макар да се прави на великодушна, тя ловко се възползва от вниманието на младия артист и доктор Атанас Колев, с цел да покаже на мъжа си, че още си я бива и може би – с цел да му отмъсти.

По време на  задачата Слуги и господарки, тя трябваше да дели с младежа даже една спалня. Всяка вечер преди да легне до него, водещата се суетеше пред огледалото, мажеше се със скъпи лосиони и слагаше най-ефирната си одежда за сън.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР