Телевизионната водеща Мария Силвестър днес празнува своя 45-и рожден ден

...
Телевизионната водеща Мария Силвестър днес празнува своя 45-и рожден ден
Коментари Харесай

Мария Силвестър призна: Сама съм

Телевизионната водеща Мария Силвестър през днешния ден чества своя 45-и рожден ден без гаджето си Михаил Пенев . За разлъката заяви самата тя в диалог с почитатели, който видя единствено Hotnews.bg. Разговорът й с фенове е от няколко дни и към този момент не може да бъде забелязан в инстаграм. Слухове, че към този момент няма нищо общо с младока се появиха още предходната година, само че едвам в този момент те намират своето удостоверение. Голямата разлика във възрастта им (цели 17 години) очевидно е почнала да оказва своето въздействие и двойката се е разделила, откакто преди този момент дълго време кри любовта си.

Сега обаче Силвестър още веднъж е сама, както заявява тя пред почитатели с клишето „ волна като птичка “. Явно най-важният мъж на празненството през днешния ден ще бъде единственият й наследник Давид от брака й със Силвестър Силвестров. „ За мен самата нещо се прекатурна, когато станах на 40. То бе оня миг, в който (ако имаш куража и силите) се случва най-хубавата среща – тази с дамата в теб ", споделя телевизионерката, която през днешния ден се изявява единствено в предаването "Мармалад ".

Започваш да се познаваш, да се приемаш и харесваш. Откриваш в себе си освен майката и брачната половинка, само че и целия си съблазън и хубост, която излиза отвън клишетата и стандартите. Наяве изскача нещо диво, неопитомено. " "Обичам да си запаля ароматна пръчица и у дома да ми мирише на индийско орехче или мащерка. "
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР