Телевизионната поредица за оцеляване в дивата природа В дивата пустош

...
Телевизионната поредица за оцеляване в дивата природа В дивата пустош
Коментари Харесай

Бри Ларсън и Чанинг Тейтъм - следващите оцеляващи в дивата природа с Беър Грилс

Телевизионната поредност за оцеляване в дивата природа " В дивата пустота с Беър Грилс " към този момент ще се излъчва в България от " Нешънъл джиографик " (National Geographic), оповестиха от екипа на канала.

И в новия сезон тогавашният боец в английски специфични сили Грилс ще демонстрира по какъв начин се оцелява в рискови условия в компанията на известни персони. Звездите на поредицата са актьорите Бри Ларсън (носителка на " Оскар " за водеща женска роля в " Стая " ) и Чанинг Тейтъм ( " Уличен пердах ", " Сватбен обет " ).

Сред гостите на поредицата ще бъдат още моделът Кара Делевин, актьорите Закари Куинто и Арми Хамър, както и катерачът Алекс Хонълд. Те ще се подвизават в отдалечени места в Съединени американски щати, в мангрови гори в Панама, подводни пещери в Сардиния, в цепнатините на най-големия глетчер в Исландия и тесните каньони в Аризонската пустиня, се прецизира в известието.
 Бри Ларсън в епизод от поредицата
© National Geographic/Ben Simms

Бри Ларсън в епизод от поредицата

Миналата година екипът на Беър Грилс беше санкциониран от българските управляващи поради нарушавания на възбраните в Националния парк " Рила " при фотосите на епизод от предаването в България през 2018 година Причината - водещият и спътникът му Дерек Хъф бяха снимани да плуват в Каракашевото езеро, да палят огън и да ядат жаба. Вчера от парка потвърдиха за " Дневник ", че санкциите и по трите наказателни постановления са платени.

Важното е да си подготвен да се изправиш лице в лице със страховете си

Новия сезон на " В дивата пустота с Беър Грилс " стартира на 19 януари в 22 ч. по " Нешънъл джиографик ". " Дневник " разгласява изявление с Беър Грилс, предоставено от телевизионния канал.

Кой от гостите, с които работихте този сезон Ви изненада най-вече?

- Всеки от епизодите този сезон беше специфичен за мен, само че Кара Делевин в действителност ме изненада. Тя е борбена по душа и това се видя доста ясно в дивата природа. Позитивната настройка и насоченост, които показва в живота си, доста ѝ помогнаха по време на пътешествието ни. Беше доста вълнуващо да я опозная и да схвана повече за персоналната ѝ история. Въпреки премеждията, с които се е сблъсквала в живота си до момента в който е растяла, тя демонстрира на всички ни, че същинската устойчивост идва от вътрешната страна и че куражът значи да се изправиш пред компликациите и да вървиш самоуверено напред против тях.

 Беър Грилс и Кара Делевин
© National Geographic/Ben Simms

Беър Грилс и Кара Делевин

Как избирате местата или приключенията за звездите?

- Няма специфични проби за умения, само че ги питаме за качествата им, какво са правили и какво са си мечтали цялостен живот да създадат. В дивото си в доста динамични условия и би трябвало постоянно да си квалифициран. Разбира се, няма по какъв начин да предвидим безусловно всичко, което може да се случи там. Екипът ни нормално разузнава местоположението авансово и набелязва маршрут за пътуването. С всеки маршрут целим да организираме премеждие, което да се трансформира в незабравимо и вдъхновяващо прекарване за гостите.

С какво се промени поредицата с преместването си в ефира на " Нешънъл джиографик "?

- Много се веселя, че представяме поредицата на мощна световна платформа като " Нешънъл джиографик ". NatGeo е синоним на премеждие и откровено удивление към нашата планета. Сякаш се завръщам у дома. Усещането ми за този сезон е че е по-мащабен и по-дързък отвсякога, с по-предизвикателни задачи, по-диви места и най-невероятната група от звезди, любимци на публиката. Със сигурност е доста незабравим за мен.

Приключенията Ви оказват помощ ли за привличане на вниманието на аудиторията към тематики като запазване на околната среда и животните?

- Ако пътешествията ми са ми посочили ясно нещо, то е какъв брой е скъпа нашата планета и какъв брой е основна природата за човечеството. Мисля, че човек би трябвало да го види с очите си, с цел да го повярва. Затова е толкоз значимо да излизаме измежду природата, с цел да изградим по-силна връзка с естествения свят. Не е нужно да търсиш надалеч, с цел да видиш разрушението, което се случва сега.

Именно по тази причина в Щатите, да вземем за пример, президентът Обама искаше да пътува с нас като част от " В дивата пустота ". Той беше разучил научната страна и сподели: " Видях цялата информация и разбирам тази страна, само че желая да видя и да изпитам нещата от първа ръка ". Същото беше и с индийския министър председател Моди, който след пътешествието ни в дъждовните гори разгласи своята визия за възбрана на пластмасата за еднократна приложимост в Индия. Тези моменти са семената на смяната. Защото, когато застанем по-близо и забележим от първа ръка резултатите от климатичните промени, това е най-хубавата класна стая.

Какво отличава това предаване от други продукции свързани с природата?

- Бих споделил, че e неповторимо с това, че води толкоз добре познати персони надалеч оттатък зоната им на комфорт и естественото им всекидневие, с цел да изпитат нещо красиво и вдъхновяващо, което не биха изпитали при други условия. Хората доста обичат да гледат идолите си, до момента в който оцеляват в дивата природа и се сблъскват с някои сложни моменти и да следят по какъв начин самоувереността им се трансформира и пораства по време на пътешествието. Много е вдъхновяващо.

Притеснявате ли се преди ново премеждие?

- Винаги е плашещо да се сблъскваш с нови неща, изключително в дивата природа, където събитията са доста непредвидими. Може би се тормозя също толкоз, колкото и самите звезди преди пътуванията. Най-важното е да си подготвен да се изправиш лице в лице със страховете си и да продължиш самоуверено напред. На пръв взор наподобява, че съм дръзновен и див, само че в действителност съм доста деликатен и наясно с рисковете за мен и гостите ми. Най-трудното за гостите, които вземат участие " В дивата пустота " е да се отдадат на прекарването 100% и да ми се доверят още от началото. Доверието изисква време, само че по време на тези пътувания звездите би трябвало да преминат тази граница още в първите моменти от запознанството ни. Това прибавя още един детайл на неспокойствие и адреналин и за двама ни.

Къде желаете да отидете за последващи завършения?

- Вълнувам се да заснемем още излъчвания в Индия и Китай тази година, както и в Австралия, Много разнородни, красиви и изумителни страни.

 Беър Грилс и Чанинг Тейтъм
Беър Грилс и Чанинг Тейтъм
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР