Телец Стабилният земен Телец въплъщава изцяло образа на упорития бик.

...
Телец Стабилният земен Телец въплъщава изцяло образа на упорития бик.
Коментари Харесай

Зодиите, които никога не биха се променили, дори по любов

Телец

Стабилният земен Телец въплъщава напълно облика на упорития бик. Те знаят тъкмо какво желаят от колегата си и от връзката като цяло. 

Има изключение от това предписание. Ако Телец се влюби в много млада възраст, той е кадърен на обилни промени в характера и навиците си. Ако обаче към този момент е развил собствен личен взор върху света и живота, той ще бъде имобилен като планина.

За него обектът на неговата пристрастеност е съвършен, за който той ще резервира най-нежните усеща и мемоари, даже когато и двамата сте на възраст. 

Лъв
Сърцата на тези ЗОДИИ са от лед - стойте надалеч от тях!
Близнаци Близнаците, обратно на убежденията, са с доста студено сърце и въпреки да приказват доста за любовта и да знаят по какъв начин да бъдат ром...
Прочети повече
Този огнен знак е основан за обич. Разбира се, вие сте специфичен човек за лъва, само че той вижда любовта като нужда да приемете обичания човек подобен, какъвто е и да не го молите да се промени. Ако се отнасяте с схващане и приемане към лъвския взор към света, той ще ви отговори със същото.

Скорпион

За Скорпиона достоверността и достоверността на протичащото се е най-важно.

Промяната на себе си в името на колегата е все едно да му вършиме подправени похвали и доста Скорпиони избират сътрудник с богат витален опит, който добре осъзнава техните стремежи и потребности. 
Това са 3-те зодии, които обичат вечно!
Риби Когато си харесат някого, те в действителност са забелязали нещо особено в него и се възхищават до финален мирис и с цялото си сърце и д...
Прочети повече


Водолей

Водолеите са известни със своята уникалност, независимост на деяние и възгледи, блян към бъдещето, но в областта на връзките за водолея тези качества и упования не важат.

Ако излизате с Водолей, знайте, че за тях любовта не е съревнование кой е по-силен и биха предпочели да са сами, в сравнение с с някой, който се пробва да ги усъвършенства.

Но Водолеят в никакъв случай няма да си разреши да навреди на непосредствен или връзката.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР