Телец Идните дни ще са много благодатни да разгърнете творческите

...
Телец Идните дни ще са много благодатни да разгърнете творческите
Коментари Харесай

Първата Седмица На Април Ще Срине Живота На Тези Зодии! Алена Предупреждава Най-Много За

Телец

Идните дни ще са доста плодородни да разгърнете креативните си качества и да вършиме това, което ви се удава най-добре. Тези от вас, които се занимават с креативна активност, ще бъдат обзети от нов ентусиазъм през към 31 март. Ако имате потребност от хора, които да ви поддържат да се изявите или да разпространявате творенията си, в този момент шансът може да ви се усмихне.

Близнаци
Едва ли ще се радвате на мира и безоблачни дни. Някои от вас ше се окажат изправени пред промени в кариерното си развиване, върху които няма да имат необикновен надзор, други ще би трябвало да преодолеят разнообразни провокации в любовния си живот, а при трети се задава душевно безпокойствие.

Рак
През дадения интервал основната дума за вас ще бъде „ развиване “. Наблюдавайте деликатно събитията, тъй като точно те ще ви подскажат от какво тъкмо имате потребност и в коя област от живота ви ще се случи смяна. Ако тялото ви даде сигнали, че нещо не е наред, значи би трябвало да извършите корекции в метода си на живот.

Лъв
Ще би трябвало да вземете някои по-важни решения, свързани с финансите ви. Положението в тази сфера може да се окаже по-несигурно и би трябвало да разпределите оптимално добре средствата си, с цел да може хем да не оставате на алено, хем да подсигурите начинанията си. Може да вложите пари в нещо или да си извършите застраховка.

Дева
Събитията през дадения интервал ще бъдат съдбовни за доста от представителите на вашия знак. Дори да не видите действителните резултати на мига, а тяхната реализация да се случи по-късно през годината, в този момент семенцата на смяната ще бъдат засети. Интересното обаче е, че вие самите няма да съумеете да установите кой знае какъв надзор върху събитията.

Везни
Непредвидими събития и непредвидени развръзки ще съпровождат представителите на този знак. За доста от вас даденият интервал ще бележи разлъка със остарялото и вдишване по нов път. Промени, които сте отлагали, само че които са назрявали през последните седмици, даже и месеци, в този момент ще се осъществят – някъде по-леко и с ваше присъединяване, в други случаи по-драматично.

Скорпион
В края на март се концентрирайте върху настоящите си задания в работата и по опция не започвайте нови планове. През април ще имате зелена светлина да го извършите, само че въпреки всичко бъдете деликатни, защото интервалът е по-объркан и има риск да се подведете или да си поставите нереалистични цели.

Стрелец
Предстои ви забавна седмица, в която ще би трябвало да балансирате сред желанията си и волята на ориста. Много от вас ще бъдат изправени пред избор или събитията ще ги принудят да вземат някакво по-важно решение. Ще усетите прилив на сили през втората половина на интервала.

Козирог
Ще си докарате единствено проблеми и излишнитревоги, в случай че очаквате всичко да се случва по проект и в избраните от вас периоди. Примирете се, няма по какъв начин д астане. Събитията ще бъдат непредвидими, хоата може да реагират необичайно, а нищо чудно и вие самите да се заблуждавате и да вършиме неверни преценки за обстановките.

Водолей
За вас интервалът ще стартира с забавни срещи, които ще ви дадат опция да разнообразите социялния си живот и да споделите с близки другари вълненията и грижите си. Ви отведат по цялостно нова посока.Присъствието ви ще се вижда от близките, ще бъдете обект на по-голямо внимание и ще получавате относително елементарно това, което желаете.

Риби
Предстои мощна седмица за огромна част от представителите на знака, тъй като през нея ще бъде сложено началото на промени – и вътрешни, и в заобикалящия свят, а те в последна сметка ще ви отведат по изцяло нова посока. Не бързайте да се обнадеждавате или да се стряскате – при някои в действителност може да има по-сериозни обрати, само че в множеството случаи измененията ще бъдат доста фини, даже неуловими, ще се случват последователно.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР