Теленор ще отбележи Международния ден на жената, 8-ми март, като

...
Теленор ще отбележи Международния ден на жената, 8-ми март, като
Коментари Харесай

Теленор със специална селекция дамски устройства за 8 март

Теленор ще означи Международния ден на дамата, 8-ми март, като предложи специфична селекция от определени модели смарт телефони и аксесоари, подобаващи „ за нея “.
По мотив женския месец всички клиенти на електронния магазин на оператора могат да закупят определени модели смарт телефони и мобилни аксесоари. Сред , включени в промоционалното предложение, са разнообразни модели смарт телефони, безжични слушалки, смарт часовници и домашен електроуреди на SAMSUNG, Apple, Xiaomi, HUAWEI, GOPRO, GERMIN, TicWatch, Amazon, Panasonic.
 Кампания на Теленор за разопаковани телефони и смарт джаджи поддържа опазването на царския орел Кампания на Теленор за разопаковани телефони и смарт джаджи поддържа опазването на царския орел
Инициатива на Теленор за закупуване на разопаковани телефони и смарт джаджи ще поддържа основаването на дом за царския орел. До края на...
В допълнение Теленор започва и седмичната си онлайн оферта. Всяка седмица на март клиентите могат да се възползват от отстъпка от цената в брой на разнообразни модели телефони и устройства от портфолиото на Теленор. В седмицата от 8 до 14 март с 15% отстъпка онлайн ще може да бъде закупен. Отстъпката е годна с всички проекти Тотал+ и важи единствено при покупка в брой с промокод ONLINE15.
Доставката на устройства, закупени посредством електронния магазин на Теленор, наличен посредством формалния уеб страница на компанията , е безвъзмездна на територията на цялата страна.
За оптималното потребление на функционалностите на устройствата способства и мрежата на Теленор - през ноември 2020 година за трети следващ път на Теленор бе връчен документа Best in Test за качество на мрежата на интернационалната компания за премерване на мобилни мрежи umlaut.
Пълна информация за тези и други оферти от Теленор е налична на , посредством позвъняване на телефон 0800 900 55 в делнични дни сред 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора.
 Само онлайн от Теленор: всяка седмица устройство с отстъпка Само онлайн от Теленор: всяка седмица устройство с отстъпка
Теленор ще предложи за своите клиенти специфични предложения единствено в онлайн магазина на оператора. Започвайки на 1 март, всяка последваща седмиц...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР