Tеленор България предлага широка гама от 5G устройства. Сред тях

...
Tеленор България предлага широка гама от 5G устройства. Сред тях
Коментари Харесай

Максимално 5G изживяване с план за данни и 5G лаптоп в мрежата на Теленор

Tеленор България предлага необятна гама от 5G устройства. Сред тях от този месец е и преносимият компютър, работещ в мрежите от ново потомство, Lenovo IdeaPad 5G, който ще се продава в композиция с проект „ Интернет Макс 37,88 “ и двугодишен контракт за 79,99 лева на месец.

С Lenovo IdeaPad 5G 14Q8X05 Теленор България става първият телекомуникационен оператор в България, предлагащ портативен компютър с вграден 5G модем. Това прави ненужно набирането на в допълнение сходно устройство, свързващо се посредством USB. Достатъчно е SIM картата на Telenor просто да бъде сложена в слота на самия преносим компютър.
Всички смарт телефони на Xiaomi с до 40% отстъпка в Теленор
През месец февруари всеки клиент на Теленор, който закупи смарт телефон от портфолиото на Xiaomi, дружно с някой от проектите „ Тотал М...
Прочети повече
Моделът се отличава със своя моден, първокачествен дизайн, компактни размери и тегло. 14-инчовият Lenovo IdeaPad 5G разполага със здрава железна рамка, подчертаваща стила му със сребристия си цвят. Той има корпус с дебелина от 14,99 мм и тегло от едвам 1,2 кг, дружно с батерията.

Екранът на модела, обкръжен от извънредно тънки рамки, е с IPS матрица. Той работи във FHD резолюция и има съответствие на страните от 16:9. Дисплеят поддържа на 100% sRGB гамата и има бляскавост от 300 нита, което го извежда измежду водачите в ценовия си клас. Над екрана е ситуирана и 720р инфрачервена камера, гарантираща сигурността при потреблението му чрез Windows Hello, разпознавайки лицето на всеки консуматор.

Лаптопът подсигурява висока продуктивност и енергийна успеваемост с помощта на процесора Snapdragon® 8cx. Той стои зад опцията за работа със стремително бързи 5G скорости до 10 Gbps и водещите в промишлеността Wi-Fi 6/6E скорости на свързване. Графичната обработка в IdeaPad 5G е поверена на Qualcomm Adreno™ 680 GPU. Конфигурацията дава опция за поглъщащо видео и аудио преживяване при видеоконференции в приложения като Teams или Zoom и даже играенето на игри с до 120 фрагмента в секунда при Full HD резолюция. Lenovo IdeaPad 5G работи с 8 GB LPDDR4X RAM и 512GB M.2 2280 SSD място за предпазване.

В мултимедийно отношение IdeaPad 5G идва още с HD Audio и два стерео представителя с мощ от по 2W с Dolby® Audio™ сертификация. Освен слотът за Nano-SIM карта, портативният компютър разполага още с два USB-C 3.2 Gen 1 врата, както и с един USB 3.2 Gen 1, тъй че потребителят да може умерено да употребява своята външна страна или да включи към преносимия компютър до два спомагателни екрана.
Емилиан Златев: Защитата на персоналните данни е стратегически приоритет за Теленор
На 28 януари страните от Европейския съюз за 16-и път означават Европейския ден за отбрана на данните във връзка Конвенция № 108 на Съвет...
Прочети повече
IdeaPad 5G има 51Wh батерия, която разрешава целодневно потребление на компютъра с едно зареждане. Налице е и опция за бързо зареждане, което може да обезпечи до 3 часа работа на машината с едвам 15-минутно включване в контакт. Зарядното на компютъра е 45W USB-C и може да бъде употребявано за зареждане и на смарт телефон.

Сред преимуществата на портативния компютър е още авансово конфигурираната лицензирана операционна система  Windows 11 Home и лицензиран безвъзмезден пакет Office Suite.  

5G проектът, с който се предлага преносимият компютър, обезпечава опция за потребление на безкрайно количество мегабайти на територията на България със скорости до 100 Mbps. Потребителите могат да избират и до две спомагателни цифрови услуги за интервала на контракта от 24 месеца, измежду които HBO, „ Капитал “, просветителната платформа iZZI и други. Планът се предлага и с включена услуга „ Онлайн отбрана “ за интервал от 12 месеца, която обезпечава успокоение при браузване онлайн.

Повече информация за всички налични устройства и настоящи предложения можете да откриете на уеб страницата на оператора.
Довиждане, Теленор. Здравей, Yettel
Теленор България оповестява, че от 1 март компанията ще се назовава Yettel („ Йеттел “). Промяната на името е част от по-широката...
Прочети повече
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР