Телематик Интерактив България АД“ затвърждава своята позиция на компания с

...
Телематик Интерактив България АД“ затвърждава своята позиция на компания с
Коментари Харесай

Телематик Интерактив организира почистване на Западен парк за деня на околната среда

„ Телематик Интерактив България АД “ затвърждава своята позиция на компания с устойчиви екологични практики като провежда отчасти разчистване на Западен парк. Инициативата ще се реализира на 05 юни – Световният ден на околната среда. Екипът на компанията ще събере пластмасовите боклуци в региона на парка от страната на бул. Сливница.

На всеки участник ще му бъдат раздадени екип, био ръкавици и био разградим торби за боклуци, обезпечени от компанията. Инициативата ще продължи до обед и ще обхване допустимо най-вече площи от територията на парка.

„ Много основна част от нашата активност е фокусирана върху присъединяване ни в общественополезни начинания, които да предизвикват отговорно държание. За нас е привилегия да организираме подобен вид събитие и да дадем в своя принос в опазването на околната среда “, разяснява Лъчезар Петров, изпълнителен шеф на „ Телематик Интерактив АД “.

Събитието е част от политиката за резистентност на сдружението, която се развива в няколко посоки, засягащи намаляването на въглеродния отпечатък, дейна поддръжка на български спортисти, опазване на здравето, виновна игра и разнообразни културни начинания.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР