Телекомът пусна бърз, безкабелен и неограничен Интернет за дома“ през

...
Телекомът пусна бърз, безкабелен и неограничен Интернет за дома“ през
Коментари Харесай

Yettel предлага бърз, безкабелен и неограничен „Интернет за дома“

Телекомът пусна бърз, безкабелен и безграничен „ Интернет за дома “ през 5G мобилната си мрежа на цена от 1 лева на месец Цената е годна за първите три месеца на съглашението, при подписване на двугодишен контракт
През месец май всеки, който подписа двугодишен контракт за услугата „ Интернет за дома “, получава промоционален абонамент от 1 лева на месец за първите три месеца от своя контракт.

Услугата съставлява бърз, безкабелен интернет с безграничен трафик, възложен през 5G мобилната мрежа на Yettel. С нея получавате интернет връзка, на която можете да разчитате у дома, на вилата или в офиса, както и опцията за по едно и също време свързване на до 128 Wi-Fi устройства.

Yettel предлага висок клас 5G Wi-Fi съоръжение в два разновидността, които зависят от техническата опция на адреса – вътрешно, със независима апаратура, или външно – с инженерна апаратура.

5G тарифните проекти, които настоящо се оферират, са три и главно се разграничават по отношение на оптималната достижима скорост на събаряне и качване. Тарифният проект, който може да се задейства, и скоростта, която може да се даде, зависят от равнището на сигнала на дадения от клиента адрес.

От 10 юни 2021 година, дружно със старта на 5G мрежата на Yettel, операторът стартира да предлага достъп до домакински интернет през мобилна мрежа в 8 града на България. Близо една година след старта на услугата се следи всеобщо и непрестанно увеличение в  покритието на 5G мрежата. В момента „ Интернет за дома “ е налична в 96 обитаеми места и в над 200 други по-малки и по-слабо обитаеми зони в страната и предлага скорости до 300 Mbps. Текущо, мрежата на Yettel има покритие с опция за даване на услугата „ Интернет за дома “ на 1.7 милиона семейства “.

Повече информация за услугата „ Интернет за дома “ можете да откриете на, както и в това.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР