Telegram каналът Можем объяснить обърна внимание, че днешната атака с

...
Telegram каналът Можем объяснить обърна внимание, че днешната атака с
Коментари Харесай

Резиденцията на Путин в Ново Огорьово и именията на останалите руски военнопрестъпници - главни цели на днешните украински атаки с дронове

Telegram каналът " Можем объяснить " обърна внимание, че днешната офанзива с дронове е била ориентирана към резиденциятаан военнопрестъпника Путин и иманията на тъй наречените съветски хайлайф в покрайнините на Москва. Например, един от безпилотните апарати е паднал на едвам 3 км от резиденцията на диктатора Путин в Ново Огорьово. 
 
" Вероятно това е психическа офанзива, освен това тук-там, обитаеми с елита на Путин. В Москва това са влиятелните югозападни региони. В Подмосковието - Рублевское шосе и неговите покрайнини, където населяват доближените на Путин олигарси и служители ", се споделя в известието. 
 

 
В селището Знаменское се намира имението на приятеля на Владимир Путин Генадии Тимченко, а покрай него е резиденцията на премиера Михаил Мишустин " Горки-9 ", както и дома на някогашния шурей на Путин Кирил Шамалов. 
 
Украиски дронове са видяни в близост и от други имения на съветския тъй наречените хайлайф, а другояче - елементарни военнопрестъпници. Така да вземем за пример, покрай село Жуковка се намира затворения комплекс " Ильинское поле ", където са ситуирани едно против друго именията на братята Аркадий и Борис Ротенберг, които са едни от най-близките другари на съветския деспот. До тях е ситуиран импозантната къща на любовницата на военния министър Шойгу Елена Шебунова, а малко след нея е имението на шефа на Росгвардията Виктор Золотов. 
 

В Алхангелское се намира дачата на ръководителя на Конституционния съд Валерий Зоркин. В Барвиха живеят децата на Игор Сечин, шефът на Роснефт, Инга и Иван. В близко населено място живе синът на Золотов - Иван.
 
Украински дрон е засечен и в региона на селището Власиха, където се намира централният команден пункт на съветските Ракетни войски със стратегическо предопределение.  
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР