ТЕЛ АВИВ, Израел (AP) — След бруталната атака на Хамас

...
ТЕЛ АВИВ, Израел (AP) — След бруталната атака на Хамас
Коментари Харесай

След падане в социологическите проучвания Нетаняху се вкопчва във властта и се стреми да подобри политическото си положение по време на война

ТЕЛ АВИВ, Израел (AP) — След бруталната офанзива на Хамас от 7 октомври, дните на премиерския пост на премиера Бенямин Нетаняху изглеждаше преброен.

Въпреки репутацията му на най-хубавия политически оживял, опустошението от офанзивата и пропуските в сигурността, които разрешиха това да се случи по време на неговото наблюдаване, наподобява бяха прекомерно тежки за него да преодолее.

Но съвсем три месеца след експлоадирането на войната след нападението, Нетаняху остава твърдо отпред и се бори. Той все по-често употребява позицията си като боен водач, с цел да тества лозунгите на акцията, да успокоява своите съдружни сътрудници и да заобикаля отговорността за бедствието – всичко това, споделят критиците, за да печели време и да отбелязва намаляващите си цифри в анкетите.

„ Във всеки миг от живота си той е политик “, сподели Мазал Муалем, биограф на Нетаняху. „ Биби постоянно си мисли, че има късмет. “

Нетаняху – който служи по-дълго от всеки различен израелски водач, след 17 години на вла...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР