Текущата година е към своя край. Има по-малко от два

...
Текущата година е към своя край. Има по-малко от два
Коментари Харесай

5 зодии, за които 2020 ще приключи с победа

Текущата година е към своя край. Има по-малко от два месеца, а наред с това тя е и високосна. За представителите на някои  , все още има късмет да завършат годината победоносно. 
Телец
Тази година е изключително сполучлива за представителя на зодия Телец. Тя е обвързвана с финансов триумф. Някои са вложили в поправки на домове, други в добра договорка. Наред с това мнозина са съумели да подобрят репутацията си. Последните месеци на 2020 ще са извънредно удобни за покупка на къща или кола. Това дават обещание звездите за зодия Телец.
 3 зодии, чийто живот ще се промени фрапантно през ноември 3 зодии, чийто живот ще се промени фрапантно през ноември
Ноември месец дава обещание доста забавни неща за тези, които имат вяра в силата на нумерологията. Звездните специалисти са уверени, че има три з...
Близнаци
Въпреки някои компликации, представителите на зодия Близнаци приключват годината победоносно. Според астролозите те са съумели да намерят фамилно благополучие и да открият другарски връзки. Изпълняват отговорностите си на високо равнище. Астролозите поучават Близнаците да лимитират общуването си с хора, които нарушават спокойствието им.
Везни
Основната победа за представителите на Везни тази година е в любовта. Сега те са изключително обзети от нежни усеща. Хората, родени под този знак, са се научили да се оправят с измененията. За Везните се предлага да продължат да се държат сдържано.
 3-те зодии, които би трябвало да внимават на петък 13-и 3-те зодии, които би трябвало да внимават на петък 13-и
Петък 13-и постоянно е бил считан за тайнствен ден, обвързван с куп суеверия.В логиката на психиката даже съществува специфичен синдром за хората, коит...
Скорпиони
През 2020 Скорпионите реализират популярност в своята сфера на активност. Това се дължи на положения им труд. Представителите на тази зодия са се вслушали в звездите и са съумели да доближат нови висоти. Астролозите настояват, че годината им е донесла шанс - може би финансов, може би заможен. 
Козирог
Козирозите са разкрили своето призкание точно през тази година. Те съумяват да положат основи за триумф, преодолявайки различията и постигайки естетика в фамилните връзки. Тази година не е лесна за Козирозите, само че пък е сполучлива. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР