Текст на електронното табло на спирка пл. Пирдоп в София

...
Текст на електронното табло на спирка пл. Пирдоп в София
Коментари Харесай

Ето го най-популярното елтабло на спирка в София: Пиян промени маршрута на трамваите

Текст на електронното табло на спирка пл. Пирдоп в София изненада софиянци. В 14.22 часа на таблото се четеше: " Пиян промени маршрута на трамваи 20 и 22 " .

Изненадата пристигна от обстоятелството, че се оповестява за съответната причина, довела до смяна на придвижването на мотрисите. Обичайната процедура при такива случаи е да се изписва единствено, че краткотрайно е изменен маршрутът на съответните транспортни средства на градския превоз. В този случай очевидно някой чиновник на ЦГМ се е объркал или си е направиш смешка, като е описал и повода, довела до смяната в трафика.

Видео от електронното табло беше публикувано във Facebook групата " Забелязано в София ". За малко време то набра толкоз огромна популярност, че бързо получи неофициална купа от шегобийците - " Най-популярното елтабло в столицата " .

От Центъра за градска подвижност (ЦГМ) потвърдиха пред Dir.bg, че е имало подобен случай - с пийнал пасажер в трамвай, само че маршрутът на мотрисите не е бил променян. Имало е единствено 10-минутно закъснение на придвижването.

Инцидентът е станал на спирката на Женския пазар. Пияният пасажер почнал да буйства, да наскърбява и тормози останалите, които на собствен ред поискали от ватмана да го смъкна от транспортното средство. По процедура това става откакто се извика Полиция и Бърза помощ, както се е случило и в този случай.

От ЦГМ показаха още, че сходен надпис с пийнал, спрял придвижването на трамваите, няма да се повтори , и не поради осведомително затъмнение, а тъй като пияните пасажери не заслужават такова публично внимание . Оттам приканиха, че не е редно хора, прекалили с алкохола, да се качват в градския превоз.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР