Тексас Рейнджърс се превърна в първия отбор, класирал се за

...
Тексас Рейнджърс се превърна в първия отбор, класирал се за
Коментари Харесай

Тексас Рейнджърс се доближи на две крачки от мечтаната първа титла

Тексас Рейнджърс се трансформира в първия тим, класирал се за полуфиналите в плейофите на Мейджър Лийг Бейзбол през този сезон, откакто победи Балтимор Ориолс със 7:1 вкъщи в мач номер 3 от четвъртфиналната серия. Рейнджърс бяха взели първите си два мача като посетител в Балтимор и имаха потребност от още един триумф, с цел да затворят серията, като те го взеха по безапелационен метод тази нощ.


Така основаният в Далас/Форт Уърт тим ще се изправи против Минесота Туинс или Хюстън Астрос в спор за място в Световните серии. Действащите първенци от Хюстън водят в серията с 2:1 и ще имат късмет да я затворят в Минеаполис тази нощ. Ако се стигне до решителен пети дуел, той ще се играе в Хюстън на 13 октомври.


Тексас Рейнджърс е най-старият тим в МЛБ, който в никакъв случай не е печелил купата. В своите 62 сезона в Лигата отборът е достигал Световните серии два пъти - през 2010, когато губи в пет мача от Сан Франциско Джайънтс, както и през 2011, когато губи в решителен седми мач от Сейнт Луис Кардиналс. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР