Тежкотоварни автомобили и друга техника блокираха на рано тази сутрин

...
Тежкотоварни автомобили и друга техника блокираха на рано тази сутрин
Коментари Харесай

БУНТ СРЕЩУ РАДЕВ И КАБИНЕТА МУ: Тежка техника блокира центъра на София - пътищари искат оставката на регионалната министърка на президента

Тежкотоварни коли и друга техника блокираха на рано тази заран в символ на митинг против президента Румен Радев и назначеното от него служебно държавно управление, видя ПИК.

Припомняме, че към 3000 души и тежка машинизация от към 100 пътни транспортни средства се чакат през днешния ден на митинга на браншовата камара " Пътища " в на София.

Причианата за следващия митинг е настояването на оставката на министъра на районното развиване и благоустройството Виолета Комитова поради напрежението в сектора и неналичието на какъвто и да е било разговор с пътищарите.
свързани новини85325преди 15 часа
По данни на уредника в митинга ще се включат 60 камиона и 40 - строителна техника, които от 08.00 часа до 09.00 часа ще се нареждат по бул. „ Цар Освободител “ в правата сред бул. Княз Ал. Дондуков “ и ул. „ Г. С. Раковски “.

От 07.00 ч. до 12.00 ч. на 11 октомври се не разрешават престоят и паркирането на пътни транспортни средства на пл. " Александър Първи ".

От 8.00 ч. до 12.30 ч. се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по бул. " Цар Освободител " сред ул. " Георги С. Раковски " и бул. " Дондуков ".



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР