Тежко заболяване е довело до застоя в кариерата на Шайлийн

...
Тежко заболяване е довело до застоя в кариерата на Шайлийн
Коментари Харесай

Болест спряла кариерата на Шайлийн Уудли - slava.bg

Тежко заболяване е довело до застоя в кариерата на Шайлийн Уудли.

За благополучие младата актриса се е възстановила, само че към момента пази неприятен спомен от времето, по което е снимала “Дивергенти “.

“Докато снимах кино лентата и работех интензивно, ми се постановяваше да се боря с надълбоко персонално и доста съществено здравословно изпитание”, споделя в този момент 28-годишната Шайлийн пред New York Times.

“Заради тази обстановка в следствие отхвърлих няколко функции с сполучливи планове. Имаше хора, които ме подлагаха на критика и ми споделяха: Не трябваше да пропускаш този късмет! Но аз просто нямах избор, с изключение на да се пусна по течението и да очаквам положението ми да се подобри”.

За да не се натоварва физически, в този интервал актрисата поема функции в няколко инди продукции, само че нищо повече. “Заради залеза в кариерата ми, в главата ми стартира да се обажда един скептичен глас и продължавах да го слушам години наред”, споделя актрисата. След като съумява да се пребори с казуса, тя се завърна през 2017-та в продукцията на HBO “Големите дребни лъжи”, в който си партнираше с Никол Кидман, Рийз Уидърпсуун и Зоуи Кравиц.

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР