Тежко нещо са разделите и никога не е имало верен

...
Тежко нещо са разделите и никога не е имало верен
Коментари Харесай

Лидия си призна: "Страдах за него повече, отколкото трябваше"

Тежко нещо са разделите и в никакъв случай не е имало правилен отговор на това по какъв начин най-лесно да се оправим с болката. Само че времето учи. И тъкмо в това се е убедила поп-фолк певицата Лидия, която показа някои любопитни неща пред своите почитатели в Instagram.

Лидия беше запитана дали е страдала за момче. И отговорът се оказа позитивен, а урокът - теоретичен. " Страдах повече, в сравнение с трябваше. Сегашната Лидия не би страдала толкоз, нямаше да види смисъл ", споделя тя. 

Виж още: Като кифлите: Емрах прекали с филтрите, стана оранжев 

Именно времето се оказало най-хубавият преподавател за певицата. " С годините разбираш какъв брой скъп запас е времето и започваш да избираш да го инвестираш в неща, които те дърпат напред, носят ти дял. Започваш да виждаш страданието като загуба, единствено ти взима. Губи смисъл и просто го пускаш ", споделя опита си Лидия. 

Иначе Лидия показа, че е почитател на практиките за повишение на вибрацията (каквото и да значи това). Именно те ѝ давали сила и я зареждали. 

Виж още: Така честват богатите: Ина Гаярди разгорещи мрежата със секси фрагменти от Сейшелите

Лидия показа и фрагменти от доста персонален за нея миг - рожденият ден на Оги, нейното кученце. Дребосъкът е станал на 3 година, а по случай празника си е бил почерпен със специфична торта. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР