Тежко криминално престъпление с три жертви е извършено в пловдивското

...
Тежко криминално престъпление с три жертви е извършено в пловдивското
Коментари Харесай

С пушка е застрелял родителите на жена си 40-годишен в село Маноле

Тежко престъпно закононарушение с три жертви е осъществено в пловдивското село Маноле. Мъж е прострелял родителите на жена си от упор, а по-късно се е самоубил с оръжието си. Той се намира в устойчиво положение в пловдивска болница.

В Маноле са основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев, окръжният прокурор на Пловдив Ваня Христева и шефът на пловдивската полиция ст. Комисар Георги Чергов. 

„ Всички лица са в фамилни връзки, като мотивът за случая са вложени фамилни връзки. Извършени са няколко огледа. Иззето и приобщено е оръжието на мястото на престъплението – пушка. Нямаме данни за законно владение, откриваме по какъв начин се е сдобил с нея. Извършителят и убитите лица са в следните връзки – те са родители на неговата брачна половинка. Пострадалото лице, което е простреляно, е неин брат. Извършителят е на възраст към 40 година Убитите лица са на възраст на 61 и 57 години. Пострадалият е на 36 година Продължават и други дейности по следствието “. Това съобщи на място прокурор Христева.

Сигналът е подаден от брачната половинка на килъра, посочи основен комисар Коцев.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР