Тежко биполярно разстройство мъчи 47-годишната днес бизнесдама и някогашна първа

...
Тежко биполярно разстройство мъчи 47-годишната днес бизнесдама и някогашна първа
Коментари Харесай

Някогашна красавица Ивана Скендерова е неузнаваема! Страда от тежко биполярно разстройство, качи над 20 кила

Тежко биполярно разстройство мъчи 47-годишната през днешния ден бизнесдама и тогавашна първа хубавица Ивана Скендерова, научи HotArena. Екзотичната красавица, която до неотдавна събираше погледите на светските празненства с блестяща визия, през днешния ден е изцяло неузнаваема. От стройната й фигура няма и диря, тя е качила над 20 кг.

Внезапните промени на настроението й плашели близките. Бизнес дамата влизала непрестанно в спор с изцяло непознати хора. Ивана ту се държала с тях нападателно, ту по-късно изпадала в еуфория и се извинявала за пристъпите си, свидетелстват пострадали.  Според близки на Скендерова, внезапните амплитуди в настроението й се дължали на биполярно разстройство. Епизоди на меланхолия и нервност били последвани от интервали на приповдигнато въодушевление, написа " Уикенд ".

Тъй като за забояването към момента нямало дейно лекуване, допустимо било само потискането на признаците с антидепресанти. От успокоителните Ивана внезапно напълняла и наддала с към 20 кг. Преди влеме Скендерова се появи на ревю на фешън марка облекла, която я бе избрала за свое рекламно лице. Някога стройната и стилна Ивана шокира всички присъстващи с типа си. Освен наедрялата й снага, усещане правеше и подпухналото й лице. Наедрялата си фигура дамата се опитваше да прикрие с голямо покривало, само че уви, несполучливо.  Преди години Скендерова показа страната ни на състезанието „ Мисис Свят ” и сви фамилно гнездо с футболиста Мартин Горанов. Двамата се радват на двама сина и сполучлив бизнес с аромати. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР