Тежки времена настават в Левски заради финансовата криза, която раздира

...
Тежки времена настават в Левски заради финансовата криза, която раздира
Коментари Харесай

Левски ще намалява заплатите и на българските футболисти

Тежки времена настават в Левски поради финансовата рецесия, която раздира клуба от няколко месеца насам. След орязването на заплатите на скъпоплатените футболисти от чужбина, същото се чака да се случи и с част от българите в състава на Петър Хубчев, написа " Блиц ". Играчите с високи заплати, измежду които Симеон Славчев, Николай Михайлов и Живко Миланов, ще се принудят да получават по-малко пари заради сериозните финансови проблеми на " Герена ".

Поради орязването на заплатите, се чака " сините " да се разделят с някои от чужденците си. Както към този момент стана ясно, Нуно Рейш и Стайн Спиерингс не престават да се дърпат за подписването на анексите за понижаване на месечните си хонорари.

А че ситуацията на " Герена " не е по никакъв начин розово, се удостоверява и от обстоятелството, че заплатите в клуба много се забавят. През април " сините " са получили 50% от възнагражденията си за януари, след което и още 25% за същия месец. За февруари и март досега не са взели нищо. Много скоро дължимите на футболистите заплати ще станат три, което ще им разреши да разтрогват договорите си по виновност на клуба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР