Тежки панически атаки измъчват от години Борислав Борисов – Боби

...
Тежки панически атаки измъчват от години Борислав Борисов – Боби
Коментари Харесай

Паник атаки морят Боби Ръгбиста, линейка го спасява на магистрала в Германия

Тежки под паника офанзиви изтезават от години Борислав Борисов – Боби Ръгбиста, написа „ България Днес “.

Мускулестият юначага претърпява редовно мъчителни рецесии, съпроводени със мощно сърцетуптене, задушаване и възприятие, че си отива от този свят, Той постоянно споделя проблемите си в най-голямата загадка виртуална група за хора с паническо разстройство.

„ На път за Швеция, на автомагистрала в Германия – цялостен блокаж от нищото, главата ми пламна, на гърдите все едно някой ми бе седнал, помислих, че съм довиждане! Натиснах един бутон на sos постовете, които са ситуирани на автомагистралата. Линейката пристигна за 7 минути “, написа Борислав. „ От под паника офанзиви не се умира, само че единствено този, който е минал през този пъкъл знае по какъв начин се оцелява “, добавя Ръгбиста.

Спортистът живее в Швеция със своята половинка Никита. Заради нея той влезе за малко в шоуто Биг Брадър, където се вихри татуираната мацка. Там той показа, че сега татко му се бори с рака , а негови близки са обезпокоени, че около това тежко тестване рецесиите с паник  атаките могат да стартират още веднъж.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР